Количество сторонников НОД:

  90 человек      
           
Главная Principală Новости / Știri Акции / Acțiuni Ссылки / Lincuri RSS

Национально-Освободительное Движение / Новости / Европа / Europa / De ce s-a speriat Facebook-ul îndepărtând această postare?

Поделиться в соц.сети:

() > 29 января 2018 De ce s-a speriat Facebook-ul îndepărtând această postare?

In toamna anului trecut, în Bundestag a ținut un discurs un elev din Rusia, sponsorizat de către un ONG occidental, în care el exprima compasiune față de „..jertfele nevinovate printre prizonierii nemți”. Acest discurs a trezit un val de indignare în Rusia, deoarece distorsiona total realitatea fiind o încercare de a rescrie adevărul istoric. 
Jurnalistul Andrei Medvedev a postat pe Facebook următoarea scrisoare dechisă cître Bundestag, care în curând a fost eliminată de către Facebook. 
Dacă ar fi să țin un discurs în Bundestag în locul băiatului Кolea, le-aș fi adresat următoarele cuvinte: - Stimați deputați. Azi am văzut o minune. Și această minune se numește Germania. Veneam spre voi și priveam străzile frumoase, oamenii, minunatele monumente de arhitectură și acum stau aici și vă privesc.

Și înțeleg că toate acestea sunt o minune. Minune că toți voi v-ați născut pe lume și trăiți în Germania. De ce gândesc așa? Pentru că având în vedere ce au făcut soldații voștri la noi, pe teritoriile ocupate, soldații Armatei Roșii au avut dreptul moral absolut să eradicheze tot poporul german. Să lase în locul Germaniei un câmp ars, ruine și numai câteva paragrafe din manualele de istorie aveau să aducă aminte că a existat odată o astfel de țară.
Probabil nu țineți minte toate detaliile ocupației, dar nici nu trebuie.

Doar am să vă aduc aminte ce făceau soldații Wehrmacht-ului și SS cu copiii sovietici. Îi împușcau. Deseori sub ochii părinților. Sau invers, întâi pe tata și mama, și apoi copiii. Soldații voștri violau copii. Copiii erau arși de vii. Îi trimeteau în lagăre de concentrare. Unde li se recolta sângele ca să facă plasmă pentru soldații voștri. Copiii erau omorâți prin înfometare. Copii erau sfâșiați de câinii voștri. Copiii erau folosiți pe post de ținte la trageri. Copiii erau torturați doar pentru distracție.


Iată două exemple: Un ofițer al wehrmacht-ului a luat un bebeluș de piciorușe și i-a zdrobit capul de colțul sobei pentru că acesta nu-l lăsa să doarmă. La stația Lîcikovo piloții voștri au bombardat un tren cu care se încerca evacuarea lor în spatele frontului, după care așii voștri vânau copiii speriați în câmpul liber. Au fost uciși două mii de copii.
Doar pentru ce ați făcut cu copiii, repet, Armata Roșie putea să eradicheze Germania împreună cu populația. A avut acest drept moral. Dar nu a făcut-o.

Regret acest lucru? Sigur nu. Mă închin în fața voinței de fier a strămoșilor mei care au găsit în sinea lor putere absolut neverosimilă pentru a nu deveni aceleași animale care au fost soldații wehrmacht-ului. Pe cataramele soldaților germani scria «Dumnezeu e cu noi». Dar ei erau creația iadului și aduceau iadul pe pământul nostru. Soldații Armatei Roșii erau comuniști și UTC-ști, dar oamenii sovietici s-au dovedit mult mai creștini în comparație cu locuitorii Europei iluminate și religioase. Și nu s-au răzbunat.

Au avut puterea de a înțelege că iadul nu poate fi învins cu un alt iad.
Nu trebuie să vă cereți iertare de la noi, deoarece voi personal nu aveți nicio vină. Nu puteți răspunde pentru bunici și străbunici. Iartă doar Dumnezeu. Dar sincer vă spun – pentru mine nemții vor ramâne străini, popor străin. Nu pentru că voi personal sunteți răi. Pentru că în mine strigă durerea copiilor arși de Wehrmacht. Și va trebui să acceptați, că cel puțin generația mea – pentru care memoria războiului sunt ordinele bunicului, cicatricele lui, camarazii de luptă, - o să vă perceapă anume așa.

Ce va fi după, nu știu. Posibil, după noi vor veni mancurți, care vor uita totul. Și noi singuri am făcut multe pentru aceasta, dar sper că încă nu e pierdut totul pentru Rusia. Desigur trebuie să colaborăm. Rușii și nemții. Trebuie să rezolvăm problemele împreună. Să luptăm cu ISIS și să construim magistrale.

Dar va trebui să acceptați o realitate: Noi niciodată nu ne vom pocăi pentru acest Mare Război pentru Aparare a Patriei. Cu atât mai mult pentru Biruință. Cu atât mai mult în fața voastră. În orice caz, repet, generația mea. Pentru că atunci noi nu ne-am salvat doar pe noi. Noi v-am salvat pe voi de la voi. Nici nu știu ce a fost mai important.

Andrei Medvedev

Traducere Vlad Polearuș

Sursa: rusonline.org

   Просмотров: ()

Внимание! В комментариях ведётся свободная дискуссия. Мнения комментаторов могут не совпадать с мнением редакции..
Убедительная просьба не использовать матерные и оскорбительные выражения для связки слов! Подобные комментарии будут безжалостно удаляться. Также удалению подлежат дубликаты, СПАМ, и комментарии не по теме.

закрыть[x]

Вход:

Забыл пароль?